Het leggen van klinkers vraagt expertise en handigheid, en dat is precies waarin Klinkerwerken Lenaerts Frank uit Kasterlee uitblinkt. Met klinkers neemt u steeds de juiste beslissing voor het verharden van de buitenomgeving rond uw woning of bedrijf. Dit materiaal is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk na de plaatsing.

Topkwaliteit in klinkerwerken

U zoekt een firma die kwaliteitsvolle klinkerwerken in de Kempen uitvoert? Met oog voor detail en meer dan 25 jaar ervaring, plaatst Frank Lenaerts uw terras, oprit, parking of andere verhardingen rondom uw woning of pand. 

Hij beschikt over alle expertise en machines om kleine en grote werken te realiseren binnen een mum van tijd. Is uw woning eerder landelijk? Past bij uw moderne kantoor een strakke oprit? Bij Klinkerwerken Lenaerts zijn de keuzemogelijkheden wat betreft de materialen zeer uitgebreid. Wij werken met alle soorten, vormen en kleuren van klinkers. We slagen er bovendien steeds voor een naadloze afwerking te zorgen door gebruik te maken van modern materiaal en de meest recente technieken. De kwalitatieve klinkers van Lenaerts Frank zijn stevig en zorgen voor een mooie uitstraling van de bestrating. Wij garanderen u dan ook dat een investering in het aanleggen van uw oprit of terras een absolute meerwaarde betekent voor uw woning.  

Afbraak en plaatsing

Klinkerwerken Lenaerts Frank neemt uw totale project voor zijn rekening. In het geval van een renovatie, betekent dat dat de oude vloeren of klinkers worden uitgebroken en worden weggevoerd. Rond een nieuwbouw wordt ook eerst de ondergrond ge√ęgaliseerd om uiteindelijk de meest professionele resultaten te kunnen bekomen. 

Nette afwerking

Dankzij de hoogwaardige afwerking en het mooi opkuisen van de werf, kunt u na de werken vrijwel meteen gebruikmaken van de nieuwe voorzieningen die door ons geplaatst werden. 

Contact

Contacteer Klinkerwerken Lenaerts Frank om verschillende soorten klinkers te laten leggen tegen scherpe prijzen en binnen de afgesproken termijn. U zult hoe dan ook uiterst tevreden zijn met het duurzame eindresultaat!