Het juiste materiaal

Deze firma uit Kasterlee werkt met klinkers voor de aanleg van uw parking, maar ook in dit type van verharding kunt u kiezen uit verschillende types, soorten en vormen. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, kunt u een beroep doen op het professionele advies van zaakvoerder Frank Lenaerts. Samen met u bezoekt hij toonzalen en bespreekt hij de mogelijkheden voor uw klinkerwerken. 

Veilig uitbreken en piekfijne nazorg

Bij Klinkerwerken Lenaerts Frank zorgen we voor de complete aanleg en nemen we ook alle nodige voorbereidende grondwerken voor onze rekening. Kwaliteit staat daarbij steeds voorop, want wij gaan steevast voor een duurzaam eindresultaat dat de tand des tijds sowieso zal doorstaan. 

Ligt er nog een oude verharding in de weg voor uw nieuw project kan aanvatten? Geen probleem voor Klinkerwerken Lenaerts Frank! De oude verharding wordt veilig en overzichtelijk uitgebroken om vervolgens te kunnen verwijderen van de werf. Met de grondwerken ontstaat de ideale ondergrond voor de perfecte parking. 

Kleine en grote parkings

Klinkers leggen onder een carport voor een persoonlijke parking aan uw oprit of klinkerwerken realiseren voor een uitgestrekte parking aan uw firma? Het is allemaal mogelijk met uw aannemer. Voor een kleine of een grote parking ontdekt u steeds een verfijnde afwerking. 

Contact

Toon uw plannen voor de aanleg van een parking en vertrouw op de kennis en kunde van Klinkerwerken Lenaerts Frank. U kunt weldra genieten van uw strakke parking in het type klinkers dat u vooraf heeft gekozen.