Beklinkerde opritten

Voor het verharden van uw oprit gebruikt deze firma uit Kasterlee de meest kwalitatieve klinkers. Dankzij de jarenlange ervaring en het doorgedreven vakmanschap gaan we aan de slag met alle mogelijke soorten klinkers. 

Heeft u nog vragen over bepaalde materialen of vormen van klinkers? Zaakvoerder Frank Lenaerts adviseert u graag uitgebreid over de uit te voeren werken. Geef gerust al uw wensen door opdat het eindresultaat precies zou zijn wat u voor ogen had. 

Alle oppervlakken

Voor Klinkerwerken Lenaerts Frank maakt het niet uit of u nu een grote of een kleine oprit wil laten beklinkeren. In the end kunt u hoe dan ook genieten van een professioneel aangelegde oprit. Wist u trouwens dat u ook uw terras of parking kunt laten aanleggen door deze vakman? Bij de uit te voeren werken kunt u bovendien rekenen op uitgebreid advies op maat. Welke klinker past het best bij uw bouwstijl? Is uw oprit richting de zon georiënteerd? Hoe groot mag uw oprit maximaal zijn? Vakman Frank Lenaerts houdt met werkelijk alles rekening wanneer hij zijn schouders onder uw project zet! 

Complete klinkerwerken

Wanneer u beroep doet op een echte professional zoals Frank Lenaerts, geniet u van het voordeel dat u uw werken van A tot Z kunt uitbesteden. Na het geven van advies wordt de ondergrond klaargelegd voor de klinkerwerken, denk maar aan het uitbreken van de oude verhardingen of het uitgraven van een nieuwe oprit wanneer er nog geen aanwezig is. 

Contact

Wilt u snel uw gasten op een stijlvolle manier kunnen ontvangen in en aan uw woning, kantoor of handelszaak? Contacteer dan Klinkerwerken Lenaerts Frank vandaag nog. Hij staat voor u klaar met de nodige kennis en expertise.