Laat de aanleg van uw terras in de Kempen daarom uitvoeren door de deskundige vaklui van Klinkerwerken Lenaerts Frank. Wij beschikken over alle machines om uw grond voor te bereiden op de aanleg van een duurzaam terras, en uiteraard voeren we alle werken uit binnen uw budget en met oog voor uw wensen en noden. 

In alle tuinen

Een terras in een bedrijfstuin, een zithoek in uw private tuin of klinkers leggen in een stadstuin om een bank te plaatsen, het zijn klinkerwerken die allemaal mogelijk zijn. Aangezien de firma met alle soorten klinkers werkt, zult u hoe dan ook het juiste materiaal voor uw tuin vinden. Uiteraard begeleidt zaakvoerder Frank Lenaerts u hier graag in en voorziet hij u van de nodige informatie. Vertrouw op de deskundige aanpak van Klinkerwerken Lenaerts Frank en maak op die manier uw tuin klaar voor spetterende feestjes, barbecues en andere (zomerse) aangelegenheden! 

Uw voorkeur

Klinkerwerken Lenaerts Frank werkt steeds een project uit dat helemaal aansluit bij uw voorkeur. Wilt u een strak modern resultaat of eerder een landelijke look? Het wordt verwezenlijkt aan de hand van de gekozen klinkers en door de vorm die het terras aangemeten krijgt. 

Bijkomende tuinpaden

Naast de aanleg van het terras voorziet de zaak eveneens in de uitbraak van het oude om tot een efficiĆ«nte aanleg te komen. Ook bijkomende klinkerwerken horen bij het totaalproject. Dit kan gaan over het voorzien van tuinpaden tussen de oprit, parking en het terras of beklinkerde paden rond uw zwembad. U noemt het, wij regelen of voorzien het! 

Contact

Maak een afspraak met Klinkerwerken Lenaerts Frank voor het leggen van uw kleine en grote klinkers. In de Kempen is deze gepassioneerde vakman uw referentie voor onder andere mooi aangelegde terrassen in uw tuin of nette en functionele parkings aan uw bedrijf.